Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μανιτάρια και Ομελέτα Μπέικον.


Συνταγή για 2-3

Συστατικά:
1 κουταλιά ανάλατο βούτυρο
1 κούπα φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
5 μεγάλα αυγά
1 / 3 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
2-3 φέτες μπέικον άψητοι, ψιλοκομμένο
1 / 3 φλιτζάνι πράσινο φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Προετοιμασία:

Προσθέστε το μισό βούτυρο σε ένα μη αντικολλητικό τηγάνι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Αφήστε το να λιώσει μέχρι να αφρού. Συμβουλή τα μανιτάρια και μπέικον και τα σοτάρετε για 2-3 λεπτά. Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και εποχή με αλάτι και πιπέρι. Αφαιρέστε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μπολ και να αναιρέσει.
Χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα εξαλείψει το τηγάνι και να επιστρέψει στη θερμότητα. Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και εποχή με λίγο αλάτι και πιπέρι. Ελαφρά νικήσει αυγά. Όταν το τηγάνι είναι αρκετά ζεστό, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, στροβιλίζονται γύρω έτσι ώστε η βάση και τις πλευρές να πάρει επικάλυψη.
Ενώ το βούτυρο αφρού, ρίχνουμε το μίγμα των αυγών, γέρνοντας το τηγάνι από τη μία πλευρά στην άλλη. Ανακατεύουμε απαλά με μια ξύλινη σπάτουλα, με βάση το μίγμα από τις πλευρές προς το κέντρο, όπως ορίζει. Όταν τα αυγά που σχεδόν, κερδοφόρα κατά τη διάρκεια των αποκλειστικών συστατικών (μανιτάρια, μπέικον και κρεμμύδι).
Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα διπλώνουμε το ομελέτα στη μέση και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα. Τα κόβουμε σε μερίδες.
Σερβίρετε ενώ ακόμα ζεστό, με πράσινα φρέσκια σαλάτα. Απολαύστε το!

από :http://xs-recipes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)