Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κανελόνια με σπανάκι και Λευκό Τυρί Σάλτσα


Συστατικά:
12 Κανελόνια
1 μεγάλο μάτσο σπανάκι, κομμένα από διενεργούνται επί του παρόντος1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 / 4 φλιτζανιού τυρί ricotta, θρυμματισμένο
1 / 2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 / 3 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, σκόνη
1 / 3 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 / 2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένο

Προετοιμασία:
Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να προετοιμάσει την κανελόνια. Βράζουμε τους σε ελαφρώς αλατισμένο νερό μέχρι μισό-μαγειρεμένα (δεν έχει ακόμα al dente), αφαίρεση, στραγγίστε και τοποθετήστε κάτω από τρεχούμενο νερό για να σταματήσει η διαδικασία μαγειρέματος. Αφήστε τα ζυμαρικά από την πλευρά της και να αρχίσει την προετοιμασία της γέμισης.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρετε μέχρι να γίνει διάφανο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι πυκνές. Ανακατεύετε μέχρι να σπανάκι είναι μισό μειωθεί σε όγκο και προσθέστε το τυρί ricotta. Ανακατέψτε για ένα λεπτό μέχρι να συνδυάζουν όλα τα συστατικά και την εποχή με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήστε τα συστατικά για να κρυώσει. Με μια κουτάλα κουτάλι αρκετή γέμιση και συμπληρώστε τα κανελόνια. Ρυθμίστε το γεμάτο κανελόνια δίπλα-δίπλα σε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος. Όταν όλα τα κανελόνια είναι στο πιάτο περιχύστε το με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς) για 25 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και μια goldish κρούστα διαμορφώνεται στην κορυφή.

Σερβίρετε ζεστό και ... ॥ Απολαύστε το!


από : http://xs-recipes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)