Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Βάλτε φρούτα στην διατροφή σας!

Τα πιο θρεπτικά είναι τα φρέσκα φρούτα αλλά καλές εναλλακτικές λύσεις αποτελούν τα κατεψυγμένα, όσα διατίθενται σε κονσέρβες με νερό ή με τους δικούς τους χυμούς, καθώς και αποξηραμένα. Για να βάλετε περισσότερα φρούτα στην διατροφή σας μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής: να προσθέσετε φρέσκα φρούτα στα δημητριακά για πρωινό και στο άσπρο γιαούρτι. Να προσθέσετε αποξηραμένα φρέσκα φρούτα σε ζύμη για ψωμί, μάφιν και μπισκότα. Να σοτάρετε τα φαγητά σας σε χυμό φρούτων. Όταν κάνετε μπιφτέκια προσθέστε τριμμένο μήλο στο μείγμα. Να παίρνετε πάντοτε μαζί σας στη δουλειά δυο φρέσκα φρούτα και να έχετε στο αυτοκίνητο και στο γραφείο σας ένα πακέτο αποξηραμένα. Βάλτε στόχο να τρώτε ένα φρούτο σε κάθε γεύμα.
από τη φίλη Αναστασία από την Κύπρο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)