4 μέτρια φιλέτα κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ανάλατο
2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα με σιναρόσπορους
1 φλ.λευκό,ξηρό κρασί
1 φλ.φρέσκα κρέμα γάλακτος
Αλάτι και πιπέρι
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με χοντρό πάτο λιώνετε
το βούτυρο. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το βάζετε προσκεκτικά στο τηγάνι
αναποδογυρίζοντας το μέχρι να ροδοκοκκινήσει και να ψηθεί. Το μεταφέρετε σε άλλο
δοχείο και το διατηρείτε ζεστό. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε το κρεμμύδι και μόλις
μαραθεί προσθέτετε τη μουστάρδα με σιναρόσπορους. Τα ανακατεύετε και περιχύνετε
το κρασί. Τα αφήνετε να πάρουν βράση και προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος. Κόβετε τα
φιλέτα σε χοντρές φέτες, τα επαναφέρετε στη σάλτσα και τα σιγοβράζετε μέχρι να
δέσει η σάλτσα. Σερβίρετε τα φιλέτα με ρύζι και τηγανητά φύλλα ρόκας. Τα αλατοπιπερώνετε
και μόλις ζεσταθούν τα σερβίρετε.
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)