Σάββατο 27 Ιουνίου 2009
Πιπεριές (κέρατο)γεμιστές με φέτα
Υλικά :
1/2 κιλό πιπεριές κέρατο
1/4 κιλό φέτα όχι πολύ σκληρή (μπορείτε να βάλετε και ανθότυρο)
1/2 κρεμμύδι ξερό
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση :
Κτυπάμε στο multi, τη φέτα ή το ανθότυρο, το βούτυρο, το ξερό κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι, έως ότου να γίνουν μια μαλακή κρέμα.
Γεμίζουμε τις πιπεριές μας τις βάζουμε σ΄ ένα ταψί και τις ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν περίπου 40 με 45 λεπτά (για να μην σας αρπάξουν σκεπάστε το ταψί σας με αλουμινόχαρτο.
Σερβίρουμε σε πιατέλα και τις στολίζουμε με κλωναράκια μαϊντανού και μερικές πράσινες ελιές.
Καλή επιτυχία και Καλή σας Όρεξη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
πολυ καλυ συνταγη μπραβο
ΑπάντησηΔιαγραφήπολυ καλυ συνταγη μπραβο
ΑπάντησηΔιαγραφή