Χτυπήστε,απλώστε,τελειώσατε!!!
Υλικά
1/2 κιλού στραγγιστό γιαούρτι 2%
500 γρ. κρέμα γάλακτος
3/4 κούπας ζάχαρη
1 1/2 πακέτου μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
μαρμελάδα της επιλογής μαςΕκτέλεση
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ και χτυπάμε το γιαούρτι,την κρέμα και
τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα ωραίο πηχτό μείγμα.
Περνάμε τα μπισκότα από το multi.
![DSC_0013 DSC_0013](https://lh4.ggpht.com/-Wc99Jfgpi9U/TndcoA2YcAI/AAAAAAAAOzs/9_vjvM9DK_k/DSC_0013_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε όμορφα μπολ βάζουμε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα
μπισκότα.
![DSC_0014 DSC_0014](https://lh3.ggpht.com/-J5MOXXD1Qls/Tndcpk2t7wI/AAAAAAAAOz0/yTLhIVXJ4OQ/DSC_0014_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε μερικές κουταλιές από
την κρέμα.
![DSC_0015 DSC_0015](https://lh3.ggpht.com/-O7DGaWaMO2s/TndcqyD0pLI/AAAAAAAAOz8/V-wDD1QQljQ/DSC_0015_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τελειώνουμε
απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη μας μαρμελάδα.
![DSC_0061 DSC_0061](https://lh3.ggpht.com/-KI_L0L9lxLw/Tndcs55QA0I/AAAAAAAAO3Q/ZdxkRoWo12A/DSC_0061_thumb.jpg?imgmax=800)
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες.
Σερβίρουμε.
ΣΗΜ:Μπορούμε να κάνουμε όσες στρώσεις μπισκότου-κρέμας θέλουμε σε κάθε
μπολ,ανάλογα με το μέγεθος που έχουν.
Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ποσότητα της ζάχαρη ανάλογα με το πόσο γλυκιά
είναι η μαρμελάδα μας.
![DSC_0068 DSC_0068](https://lh4.ggpht.com/-ITQ10p8EbrE/TndcwAacb2I/AAAAAAAAO3g/Q9LdFwtU5iQ/DSC_0068_thumb.jpg?imgmax=800)
Υλικά
1/2 κιλού στραγγιστό γιαούρτι 2%
500 γρ. κρέμα γάλακτος
3/4 κούπας ζάχαρη
1 1/2 πακέτου μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
μαρμελάδα της επιλογής μαςΕκτέλεση
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ και χτυπάμε το γιαούρτι,την κρέμα και
τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα ωραίο πηχτό μείγμα.
![DSC_0011 DSC_0011](https://lh5.ggpht.com/-8WX-Sx69buc/TndcmSiwlUI/AAAAAAAAOzk/zS5kOj9uIYM/DSC_0011_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Περνάμε τα μπισκότα από το multi.
![DSC_0013 DSC_0013](https://lh4.ggpht.com/-Wc99Jfgpi9U/TndcoA2YcAI/AAAAAAAAOzs/9_vjvM9DK_k/DSC_0013_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε όμορφα μπολ βάζουμε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα
μπισκότα.
![DSC_0014 DSC_0014](https://lh3.ggpht.com/-J5MOXXD1Qls/Tndcpk2t7wI/AAAAAAAAOz0/yTLhIVXJ4OQ/DSC_0014_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε μερικές κουταλιές από
την κρέμα.
![DSC_0015 DSC_0015](https://lh3.ggpht.com/-O7DGaWaMO2s/TndcqyD0pLI/AAAAAAAAOz8/V-wDD1QQljQ/DSC_0015_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τελειώνουμε
απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη μας μαρμελάδα.
![DSC_0061 DSC_0061](https://lh3.ggpht.com/-KI_L0L9lxLw/Tndcs55QA0I/AAAAAAAAO3Q/ZdxkRoWo12A/DSC_0061_thumb.jpg?imgmax=800)
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες.
Σερβίρουμε.
![DSC_0050 DSC_0050](https://lh4.ggpht.com/-aM-Te6XhF9s/TndcuZMn6NI/AAAAAAAAO3Y/bEFLGS7Rf0M/DSC_0050_thumb.jpg?imgmax=800)
ΣΗΜ:Μπορούμε να κάνουμε όσες στρώσεις μπισκότου-κρέμας θέλουμε σε κάθε
μπολ,ανάλογα με το μέγεθος που έχουν.
Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ποσότητα της ζάχαρη ανάλογα με το πόσο γλυκιά
είναι η μαρμελάδα μας.
![DSC_0068 DSC_0068](https://lh4.ggpht.com/-ITQ10p8EbrE/TndcwAacb2I/AAAAAAAAO3g/Q9LdFwtU5iQ/DSC_0068_thumb.jpg?imgmax=800)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)