Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Μπιφτέκι ψαριών!

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 8-12 μπιφτεκια

Υλικα:

450γρ. διάφορα φιλέτα ψαριών με λευκή σάρκα (π.χ. γάδος, μπακαλιάρος, πέρκα), καθαρισμένα από κόκκαλα
450γρ. πουρές πατάτας (που σας έχει απομείνει από προηγούμενο γεύμα)
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 αυγό, ελαφρά κτυπημένο
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190οC.
Σε ένα λαδωμένο αντικολλητικό ταψί αραδιάζουμε τα φιλέτα ψαριών. Τοποθετούμε το ταψί στο προθερμασμένο φούρνο για 8-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα φιλέτα και να αρχίσουν να χωρίζουν εύκολα με τη χρήση ενός πιρουνιού.
Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν τα φιλέτα. Όταν κρυώσουν τα φιλέτα τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κομμάτια με τα φιλέτα ψαριού, το πουρέ πατάτας, το μαϊντανό και το αυγό. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ξανά. Πλάθουμε το μίγμα μας σε μικρά μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι, το τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθεί καλά και τηγανίζουμε ελαφρά τα μπιφτέκια μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Σερβίρετε τα μπιφτέκια σας με σάλτσα ντομάτας ή σάλτσα μαϊντανού.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)