..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.


Συνταγές και Ιάματα από τα βάθη των αιώνων.
 

   Πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι απ’ όλα τα σημεία της Γης, έχουν την επιθυμία να πλησιάσουν τον μοναδικό πολιτισμό και φυσικό πλούτο του Αγίου Όρους. Η ενασχόληση όμως των μοναχών με τα πνευματικά τους καθήκοντα και τα διάφορα διακονήματα, δεν τους επιτρέπει να οργανώσουν την παραγωγή των προϊόντων που παράγονται εκεί και να τα μοιραστούν με τους συνανθρώπους τους.
    Την προσπάθεια αυτή έχει αναλάβει η EUCOSMIA προκειμένου να υπάρχει οργάνωση και διανομή αυτής της παραδοσιακής κι ευεργετικής κληρονομιάς έξω από τα σύνορα του Αγίου Όρους. Παράλληλα ενισχύει τον ευρύτερο τομέα παραγωγών με τις δυνατότητες δικτύωσης που παρέχει. Κινούμενη πάντα σε αυτά τα πλαίσια, η EUCOSMIA εξασφαλίζει την ποιότητα και την αγνότητα των προϊόντων, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μορφές πιστοποίησης.
Περισσότερα

 

Όταν η αρχαία γνώση του Ιπποκράτη συναντά τη σύγχρονη τεχνογνωσία, το αποτέλεσμα είναι ΔΟΚΙΜΟΝ.

 

Παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα από την γη του Άθωνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)