Κυριακή 25 Απριλίου 2010
Μαρμελάδα Φράουλα
Υλικά :
11/2 κιλό φράουλες
1 κιλό ζάχαρη
1 με 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση :
Πλένουμε καλά τις φράουλες, κόβουμε τα κοτσάνια τους και τις βάζουμε στο moulti και τις λιώνουμε ελαφρά.
Τις βάζουμε στη κατσαρόλα, μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού.
Τις βράζουμε σε δυνατή φωτιά.
Ανακατεύουμε ταχτικά για να μην μας κολλήσει.
Όταν μας δέσει την κατεβάζουμε.
Όταν κρυώσει, τη βάζουμε σε βάζα και τη φυλάμε στο ψυγείο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)