Σωτάρετε ½ κιλό
κιμά και 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι με 2 κουταλιές σούπας βούτυρο. Προσθέστε
αλάτι, πιπέρι και ½ φλυτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο. Σιγοψήστε τον κιμά για ½ ώρα.
Κόψτε 1½ κιλό πατάτες και βάλτε τις σε σειρά σε μικρό ταψί, με τον κιμά
ανάμεσα. Ρίξτε 1 φλυτζάνι τσαγιού ζεστό ζωμό κρέατος και 1 φλυτζάνι τσαγιού
βούτυρο και ψήστε τις πατάτες στους 175 βαθμούς για 1 ώρα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)