Λιώνετε 250γρ. κουβερτούρα
σε μπεν-μαρί μαζί με ½ φλ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο. Προσθέτετε 1 φλ. τσαγιού
ζάχαρη άχνη, 1 φλ. τσαγιού καρύδι, αμύγδαλο ή φουντούκι κοπανισμένο, 1 βανίλια,
1 φλυτζανάκι του καφέ κονιάκ και τα ανακατεύετε. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για
2-3 ώρες. Μετά πλάθετε μπαλάκια και τα τυλίγετε σε τρούφα ή σε καρύδα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)