Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Πατάτες με κιμά!

Σωτάρετε ½ κιλό κιμά και 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι με 2 κουταλιές σούπας βούτυρο. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και ½ φλυτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο. Σιγοψήστε τον κιμά για ½ ώρα. Κόψτε 1½ κιλό πατάτες και βάλτε τις σε σειρά σε μικρό ταψί, με τον κιμά ανάμεσα. Ρίξτε 1 φλυτζάνι τσαγιού ζεστό ζωμό κρέατος και 1 φλυτζάνι τσαγιού βούτυρο και ψήστε τις πατάτες στους 175 βαθμούς για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)