Συνταγη για 4 ατομα
Υλικά:
12 πατάτες μικρές1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ρίγανη
1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
250γρ. γαλοπούλα
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν. Τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος, και τις τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Τις αλατοπιπερώνουμε, τις πασπαλίζουμε με ρίγανη ή θυμάρι, και τις ψήνουμε στους 180οC για 20 λεπτά.Βάζουμε τη γαλοπούλα στο μπλέντερ και την πολτοποιούμε.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη λιωμένη γαλοπούλα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, και γεμίζουμε κάθε πατατούλα με το μίγμα αυτό. Σερβίρουμε τις πατατούλες ζεστές, αφού τις πασπαλίσουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)