από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε 1 κιλό σπανάκι.
Το στίβετε καλά. Σωτάρετε με λάδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1
κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο, λίγο άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε
το σπανάχι, μέχρι να μαραθεί. Ρίχνετε 3 κουταλιές σούπας αλεύρι και
πλάθετε κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)