• ½ φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
• 1 κιλό πράσα
• 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
• ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
• 1 λεμόνι
• Αλάτι, πιπέρι
• 1 ποτήρι νερό
Παρασκευή:Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το κρέας, και το τσιγαρίζουμε. Εν συνεχεία, ρίχνουμε το πράσο ψιλοκομμένο, τα μπαχαρικά και το νερό, και τα αφήνουμε να πάρουν βράση για περίπου 15 λεπτά. Τέλος, περιχύνουμε το φαγητό
με λεμόνι και το σερβίρουμε.
από : http://prassia-eyrytanias.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)