Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4 άτομαΥλικά:
500γρ. μακαρόνια βίδες2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη (νηστίσιμη)
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι, αποξηραμένο
500γρ. κατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά (π.χ. μπρόκολο, καρότα, κ.α.)
2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια σε χοντρές φέττες
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τα μακαρονια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για αλ τέντε. Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια στραγγίζουμε και τοποθετούμε κάτω από τρεχούμενο νερό για να σταματήσει το ψήσιμο.Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και το θυμάρι. Τσιγαρίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για ένα λεπτό ανακατεύοντας και όσο είναι ακόμα ζωντανό το κρεμμύδι προσθέτουμε τα λαχανικά όπως είναι κατεψυγμένα. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν για 6-8 λεπτά (προσέξτε να μην τα παραψήσετε αφού πρέπει να είναι ζωντανά τα λαχανικά). Ανακατεύουμε κατά διαστήματα τα λαχανικά με απαλές κινήσεις για να μην λιώσουν.
Προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσουν τα μακαρόνια ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Σερβίρετε τα μακαρόνια σας ζεστά και συνοδεύστε με ένα ωραίο νηστίσιμο μωσαικο. Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)