1 κιλό πατάτες
250 ml γάλα νηστήσιμο
100 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
Εκτέλεση :
Πλένουμε τις πατάτες καλά, τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και τις αφήνουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν.
Όταν βράσουν τις καθαρίζουμε και τις περνάμε από την μηχανή του πουρέ πριν κρυώσουν, εάν δεν έχετε μηχανή του πουρέ τις λιώνετε με ένα πιρούνι.
Βάζουμε το γάλα το μαργαρίνη και το αλάτι σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά και μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε το γάλα στις πατάτες ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα έως να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)