από : Εδώ
Και ένα "κρεατικό" με κιμά, ίδιο με αυτό που έκανα ΕΔΩ, με την διαφορά ότι.......
.....σήμερα, αντί για παριζάκι, έβαλα Ελληνικό Προσιούτο, σε λεπτές φέτες και τύλιξα με αυτό, το κεφαλοτύρι.....
Ο τρόπος περιγράφεται στο παραπάνω link.
Στο τραπέζι, για συνοδεία, υπήρχαν
μικρές πατάτες φούρνου, σαν τηγανητές, ρύζι, σαν αυτό των φωτό και δυο
σάλτσες, μια ήπια και μια καυτερή, όπως αντίστοιχα και δυο μουστάρδες,
μια μεσαία και μια Dijon (τόσο καυτερή, που ήταν "για καθάρισμα των
ανωτέρων αεροφόρων οδών, ιγμορίων και δακρυορρινικών πόρων", όπως είπε
χαρακτηριστικά ο γιατρός της παρέας).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)