από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του
http://okosmostisgeusis.blogspot.gr/
Καθαρίζουμε τα αχλάδια. Βάζουμε τη ζάχαρη, το κρασί
και το χυμό λεμονιού να βράσουν και προσθέτουμε τα αχλάδια. Αφήνουμε να βράσουν
για 40 λεπτά. Στη συνέχεια τα βγάζουμε και αφήνουμε το σιρόπι μόνο του να
δέσει. Περιλούζουμε με το σιρόπι τα αχλάδια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)