Συνταγες για 4 άτομα
Υλικά:
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλο
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1/2 κουταλάκι του γλυκού ανάμικτα βότανα για κοτόπουλο
200γρ μαλακό τυρί
4 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε το φούρνο σας σε 210oC.
Αναμίξτε τις ελιές, το σκόρδο και τα περισσότερα αποξηραμένα βότανα με το μαλακό
Τυρί. Αλατοπιπερώστε ελαφρά το μείγμα τυριού και ανακατέψτε.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κάντε μία σχισμή κατά μήκος της πλευράς του κάθε στήθους κοτόπουλου για να δημιουργήσετε μία τσέπη. Γεμίστε κάθε φιλετο με το ένα τέταρτο του μείγματος τυριού, και πιέστε την τσέπη για να κλείσει. Τοποθετήστε τα φιλέτα σας σε ένα λαδωμένο ταψί. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα και σκεπάστε το κάθε ένα με τις φέτες ντομάτας. Μία ντομάτα ανά φιλέτο. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και αρτίζουμε με τα αρωματικά που κρατήσαμε.
Ψήνουμε για 20 λεπτά το κοτοπουλο στο φουρνο μέχρι να ροδίσει γύρω από τα άκρα και να καραμελώσουν οι ντομάτες.
Σερβίρετε τα φιλέτα σας με πράσινη σαλάτα και φρέσκο ψωμί. Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)