Υλικά:
1 κιλό φιλέτο πέρκας
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
3 κολοκυθάκια
2 πατάτες
1 κουταλιά κορν φλάουρ
1 ποτηράκι ούζο
½ φλιτζάνι λάδι
Αλάτι και πιπέρι
1 κιλό φιλέτο πέρκας
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
3 κολοκυθάκια
2 πατάτες
1 κουταλιά κορν φλάουρ
1 ποτηράκι ούζο
½ φλιτζάνι λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Κόβουμε το ψάρι σε μερίδες
η συνέχεια Εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)