Υλικά:
40 κομμάτια σύκα
1 κιλό ζάχαρη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε την ψίχα και τα βράζουμε 3 φορές, την τρίτη φορά θα πέφτει από το
πιρούνι και θα τα βγάλουμε σε σουροτύρι όπου θα τα στραγγίζουμε και αφού θα
έχουνε κρυώσει θα τα γεμίσουμε αμύγδαλο και θα τα ρίξουμε στο συρόπι που το
έχουμε ήδη και βράζει και τέλος το δένουμε την άλλη μέρα.
από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την συνταγή την έχει από Μητέρα της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)