Συνταγή για 2 άτομα
Υλικά:
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/2kg στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλο και πέτσα, κομμένο σε λωρίδες
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο σε σκόνη
1 φλιτζάνι γλυκές πιπεριές (πράσινη, κίτρινη, κόκκινη) κομμένες σε ροδέλες
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Προετοιμασία:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια/υψηλή φωτιά. Βάλτε το κοτόπουλο στο τηγάνι, αλατοπιπερώστε και αφήστε το να τσιγαριστεί μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 6-8 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το ψήσιμο, για άλλα 5 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στο τηγάνι και αφήνουμε και σιγοβράσει για 3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέστε το μοσχοκάρυδο και τις γλυκές πιπεριές. Αφήστε να σιγοβράζει μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ψηθεί το κοτόπουλο.
Σερβίρετε το κοτοπουλο αλα κρεμ με ρύζι και σαλάτα. Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)