Συνταγή για 4 άτομα
Υλικά:
320γρ. πατάτες, βρασμένες καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες5 αυγά
1/2 χούφτα τυρί τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λίγο βούτυρο.
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπούμε τα αυγά, με το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε λίγο βούτυρο να λιώσει. Τοποθετούμε το κρεμμύδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να ροδίσει. Προσθέτουμε και τις κομμένες πατάτες στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε αλάτι και τις αφήνουμε για 5-6 λεπτά να σιγοψηθούν. Αν οι πατάτες μας απορρόφησαν όλο το βούτυρο προσθέτουμε λίγο ακόμα.
Προσθέτουμε και το μίγμα με τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Την αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ροδίσει και μετά την βάζο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)