Οι εύφορες πεδιάδες, οι ζωοδότρες
λίμνες
και τα ποτάμια, αλλά και το Αιγαίο πέλαγος που την τροφοδοτεί με κάθε
λογής θαλασσινά, προσφέρουν γενναιόδωρα στη μακεδονίτικη κουζίνα
άριστες πρώτες ύλες για την παρασκευή
γαστριμαργικών θησαυρών. Η ποικιλία αυτή, σε συνδυασμό με τις
πολυπολιτισμικές επιρροές, που δέχθηκε η περιοχή ανά τους αιώνες, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κράμα γεύσεων, μοναδικών στην ελληνική επικράτεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)