Το μηλόξυδο δημιουργείται με τη ζύμωση χυμού μήλου μέχρι να μετατραπεί το φυσικό σάκχαρο που περιέχει σε ξύδι. Το μηλόξυδο θα πρέπει να είναι βιολογικό, αφιλτράριστο, και μη παστεριωμένο. Μόνο η καλή ποιότητα μηλόξυδου περιέχει το θολό υλικό που κατακάθεται στον πυθμένα της φιάλης.
Αυτή η ουσία περιέχει όλα εκείνα τα ευεργετικά ένζυμα, τα βακτήρια, την πηκτίνη και τα ιχνοστοιχεία που κάνουν το μηλόξυδο τόσο καλό για εσάς. Απλά θυμηθείτε να ανακινείτε καλά το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση.
η συνέχεια Εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)