Συνταγη για 4 ατομα
Υλικά:
500γρ.ζυμαρικά τύπου φετουτσίνι2 φλιτζάνια μπρόκολο
1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
2 κουταλάκια του γλυκού κορνφλάουρ
1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαύρο
3 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένα σε μικρές λωρίδες
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο ή μαγειρικό λάδι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτουμε το μπρόκολο τα τελευταία 4 λεπτά. Στραγγίζουμε και τα κρατάμε ζεστά.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί το ζωμό, το κορνφλάουρ και το πιπέρι. Αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε καυτό λάδι για 4 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει, ανακατεύοντας συχνά.
Ανακατεύουμε το μίγμα του κορνφλάουρ και το προσθέτουμε στο αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε το μίγμα μέχρι να πήξει.
Προσθέτουμε το εστραγκόν. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και το σερβίρουμε πάνω από τα ζυμαρικά μας.
Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)