Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ντοματίνια γεμιστά με πέστο απο αβοκάντο!

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 30 ντοματινια

Υλικά:

30 ντοματίνια
1/2 αβοκάντο, αποφλοιωμένο και καθαρισμένο
50γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές της σούπας έτοιμο πέστο βασιλικού
1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Κόβουμε μία λεπτή φέτα από το κάτω μέρος κάθε ντομάτας. Με ένα μικρό κουτάλι αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες από το εσωτερικό τους, και τις αναποδογυρίζουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν εντελώς, περίπου 30 λεπτά.
Βάζουμε στο μίξερ το αβοκάντο, το τυρί κρέμα, το πέστο και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ωραίο, ομοιογενές μίγμα.
Τοποθετούμε τα ντοματίνια με την ανοικτή πλευρά προς τα πάνω μέσα σε μια ωραία πιατέλα. Βάζουμε τη γέμιση μέσα σε σακούλα κορνέ, και γεμίζουμε τα ντοματίνια. Σερβίρουμε αμέσως, αφού πασπαλίσουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό, ή, αν θέλουμε, μπορούμε να τα βάλουμε στο ψυγείο μέχρι και 4 ώρες πριν τα σερβίρουμε.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)