Συνταγή για 4 άτομα
Υλικά:
2 φλιτζάνια απομίμηση καβουροπόδαρα
3 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι
1/2 φλιτζάνι φρέσκο πράσινο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι τριμμένο καρότο
Για το dressing:
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1/2 κουταλάκι της σούπας τζίντζερ σκόνη
Προετοιμασία:
Αφήνουμε τα καβουροπόδαρα να ξεπαγώσουν και χωρίζουμε ένα-ένα σε κλωστές. Μπορείτε αν θέλετε κόψετε σε λεπτές μακρόστενες φέτες τα κάθε τεμάχιο αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο. Βάζουμε τα καβουροπόδαρα σε μία μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτουμε το μαρούλι, το κρεμμυδάκι και το καρότο.
Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα άλλο μικρό μπολ και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το dressing στην σαλατιέρα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Σκεπάζουμε την σαλατιέρα μας με πλαστική μεμβράνη και τοποθετούμε τη σαλατα μας στο ψυγείο για τουλάχιστο 2 ώρες.
Σερβίρετε την καβουροσαλατα σας παγωμένη μέσα σε ψωμάκι σαν σάντουιτς ή σε ατομικά μπολάκια. Για επιδόρπιο επιλέξτε το κεικ καροτου του Jamie Oliver! Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)