Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ντιπ μαγιονέζας με πορτοκάλι και κάρυ!

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 1/2 φλιτζανι

Υλικά:

1/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
1/4 φλιτζανιού sour cream
Xυμό από μισό πορτοκάλι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ
4-5 κουτάλια της σούπας άπαχο γάλα

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε μαζί τη μαγιονέζα, τo sour cream, το χυμό πορτοκάλι και τη σκόνη κάρυ. Ρίχνουμε και ανακατεύουμε με τα υλικά και το άπαχο γάλα. Σκεπάζουμε το μπολ μας και το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Το ντιπ αυτό συνοδεύει τέλεια τα κρεατικά αλλά και τα ψαρικά.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)