Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Καρπουζοσαλάτα με φέτα!

Συνταγες για ολα τα γουστα.
 Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

6 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια, καλά παγωμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
6 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο αρωματισμένο ελαιόλαδο με βασιλικό
3 κουταλιές κουκουνάρι ελαφρώς αλατισμένο και καβουρδισμένο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένα

Εκτέλεση:

Την συγκεκριμένη σαλάτα την ετοιμάζουμε λίγο πριν την σερβίρουμε.
Βάζουμε το καρπούζι στην σαλατιέρα και το περιχύνουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις για να μην λιώσει το καρπούζι.
Πασπαλίζουμε τα υλικά στην σαλατιέρα με το τυρί, τα κουκουνάρια και το φρέσκο βασιλικό.
Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με λίγο φρέσκο ψωμί. Καλή Όρεξη!
Tip: Για να αρωματίσετε το ελαιόλαδο με βασιλικό βάλτε μερικά φρέσκα βασιλικού μέσα σε ένα μπουκαλάκι με ελαιόλαδο και αφήστε σε σκιερό και δροσερό χώρο για 1 εβδομάδα να αρωματιστεί.