http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Η γνωστή Μεσσηνιακή γαλόπιτα σε πιο ελαφριά για το στομάχι έκδοση, απ' ό,τι η γαλόπιτα με αλεύρι.
Η γνωστή Μεσσηνιακή γαλόπιτα σε πιο ελαφριά για το στομάχι έκδοση, απ' ό,τι η γαλόπιτα με αλεύρι.
Την συνταγή αυτή, μας την έστειλε η φίλη μας η Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.
Υλικά
10 ποτήρια γάλα
1 ποτήρι σιμιγδάλι
1 και 1/4 ποτήρια ζάχαρη
6 αυγά
3 βανίλιες
2 κουταλιές βούτυρο
η συνέχεια Εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)