- 250γρ ρεβύθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 1/2 κ.σ δυόσμο
- 3 κ.σ μαιντανό
- 2 κ.γ μπέικιν
- αλάτι-πιπέρι
- αλέυρι όσο πάρει
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό απο το βράδυ
- Τα αλέθουμε στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το κρεμμύδι,τον δυόσμο,το μαιντανό,το μπέικιν, αλατοπι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)