λάδι για το τηγάνισμα
2-3 αυγά
λίγο γάλα
ζάχαρη
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί.
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με λίγο γάλα.
Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού μέσα στο μίγμα του αυγού να βραχούν καλά και τις τηγανίζουμε κι από τις δυο πλευρές .
Μπορούμε να τις φάμε σκέτες με φέτα ή όποιο άλλο τυρί μας αρέσει, μπορούμε όμως να τις φάμε πασπαλίζοντας με λίγη ζάχαρη.
Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)