Υλικά :
11/2 κιλό πατάτες
1 ή 2 αυγά
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
50 γραμμάρια τριμμένο κασέρι σκληρό
50 γραμμάρια φέτα σκληρή
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Μερικά φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένα
αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και της βράζουμε πολύ καλά.
Τις καθαρίζουμε και της κτυπάμε στο multi μαζί με το βούτυρο.
Όταν είναι έτοιμα σαν κρεμά τα αδειάζουμε σ΄ ένα μπολ, προσθέτουμε το τριμμένο σκληρό κασέρι, την σκληρή φέτα τριμμένη με τα χέρια μας σε πολύ μικρά κομματάκια, τον ψιλοκομμένο άνηθο, τα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμο, αλάτι πιπέρι και τα αυγά(1ή 2).
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί ελαφρά και τα αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν.
Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)