Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Σαλατα με φασολια και αβοκαντο!

Συνταγή για 4 άτομα Υλικά:
2 φλιτζάνια ντοματίνια, κομμένα στην μέση
400γρ (1 κονσέρβα) φασόλια βρασμένα, στραγγισμένα
1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες
4 φλιτζάνια μπειπι σπανάκι φύλλα
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Προετοιμασία:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, τα φασόλια, και το σπανάκι. Με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε τα υλικά στο μπολ και τα μοιράζουμε σε 4 πιάτα. Μοιράζουμε τις φέτες από το αβοκάντο στα 4 πιάτα με τα υπόλιπα υλικά.
Βάζουμε και ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε το λεμονόλαδο με ένα κουτάλι πάνω από τις σαλάτες μας.
Σερβίρετε την σαλάτα σας με φρέσκο ψωμί.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)