Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Κορμός με καρύδα και σοκολάτα!

Υλικά :

150 γραμμάρια καρύδα
200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
2 κουτιά μπισκότα μαλακά τύπου Μιράντα
400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
250 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακιά
15 γραμμάρια λικέρ Amaretto


Εκτέλεση :

Λιώνετε τη μαργαρίνη και σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε το γάλα, το λικέρ, την καρύδα και τα μπισκότα σπασμένα με τα χέρια ας και τα ανακατεύετε.
Βάζετε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα του κέικ και όταν κρυώσει λίγο το μείγμα την βάζετε στην κατάψυξη.

Το σερβίρετε σε κομμάτια και το γαρνίρετε με σαντιγύ.

Καλή Επιτυχία και Καλή Απόλαυση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)