Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ταλιατέλες με χοιρινό κατσαρόλας!

3 κομμάτια χοιρινού κρέατος, χωρίς λίπος
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα ροδέλες

Σάλτσα
1/2 κ.τ. ζάχαρη καστανή
1/2 κ.τ. σκόνη κανέλα
1/2 κ.τ. μπαχάρι
3 φύλλα δάφνης
3/4 ποτηριού κρασί κόκκινο
1 ντοματοπελτέ μικρό
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποητήρι νερό χλιαρό
λιγο θαλασσινό αλάτι
1 πακετο ταλιατέλες
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αναρή ή παρμεζάνα ψιλοτριμμένη (για πασπάλισμα)
Σοτάρουμε τα χοιρινιά κομμάτια με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα shaker βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα αναμιγνύουμε καλά. Μόλις ροδίσει το κρέας, προσθέτουμε τη σάλτσα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 1 1/2 ώρα, γυρίζοντας το κάθε 1/2 ώρα. Οταν ψηθεί, αφαιρούμε από την κατσαρόλα το κρέας και προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ψήνοντας τις στο ζωμό. Σερβίρεται ζεστό συνοδευμένο με το κρέας και πασπαλισμένο με μαϊντανό και αναρή.
Καλή Όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)