1 κιλό φασολάκι λεπτό φρέσκο
3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
5 κουταλιές φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
2 κ.τ. ζάχαρη καστανή
½ φλ. σόγια σος
Λίγο αλάτι
4 κ.σ. σησαμέλαιο
Κόβουμε τις μυτούλες από το φασολάκι και το βράζουμε για
10 λεπτά περίπου. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει αρκετά, προσθέτουμε το
σκόρδο, το τζίντζερ, τη ζάχαρη και τη σόγια σος. Αφήνουμε 2-3 λεπτά να
σιγοβράσουν και ρίχνουμε τα φασολάκια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι η σάλτσα να
καλύψει όλα τα φασολάκια. Σερβίρεται ζεστό, αλλά και κρύο.
Καλή Όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)