Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ημερίδα στο Πόρτο Χέλι για την Γαστρονομία ως εργαλείο ανάπτυξης του τουρισμού.

Ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού και την Ένωση Ξενοδόχων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη της Ερμιονίδας σε κορυφαίο γαστροτουριστικό προορισμό σε συνεργασία με τον μελετητή της Ελληνικής Γαστρονομίας, συγγραφέα Γιώργο Πίττα διοργάνωσαν την 1η ημερίδα "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ : ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"
Η ενδιαφέρουσα εκδηλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο AKS Πόρτο Χελίου στις 12 Ιουλίου 2017
Παρουσιάστηκε η Α' φάση του έργου, που αφορά στην διαμόρφωση του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου της Ερμιονίδας με την παρουσίαση των βασικών πρωταγωνιστών του. 
Ακολούθως συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξής του και οι συνθήκες συγκρότησης της γαστρονομικής κοινότητας που θα αποτελέσει και τον κορμό της γαστρονομικής ανάπτυξης της περιοχής.
Ομιλητές παρουσίασης ήταν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κος Σφυρής Δημήτριος, ο Μελετητής της Ελληνικής Γαστρονομίας κος Πίττας Γιώργος και ο Διευθυντής των AKS HOTELS κος Δημήτριος Κάκαρης
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)