Ο γνωστός μας χαλβάς, πολύ νόστιμο και πανεύκολο παραδοσιακό
νηστίσιμο γλύκισμα, φτιαγμένος με πετιμέζι, γιά τους λάτρεις του είδους.
Υλικά:
1 γεμάτο φλυτζάνι πετιμέζι
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 φλυτζάνια κοφτά αλεύρι.
διαβάστε τη συνέχεια Εδώ
You might
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)