Συνταγη για 8 ατομα
Υλικά:
1 κιλό αναρή ανάλατη1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ
1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
1/4 του φλιτζανιού ανθόνερο
Λίγο φρέσκο γάλα για το ζύμωμα της αναρής
Κανέλα
1 κρέμα σαντιγί
1 κουταλιά ανθόνερο
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη για το κτύπημα της αναρης
Εκτέλεση:
Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε ένα ένα τα μπισκότα τα οποία έχουμε βουτήξει σε γάλα και ανθόνερο. Βάζουμε σε ένα μπολ την αναρή, τη ζάχαρη άχνη, το ανθόνερο, το γάλα για να ζυμωθεί η αναρή και τα αμύγδαλα. Κρατάμε λίγα αμύγδαλα για να στολίσουμε από πάνω τη κρέμα μας. Κτυπούμε το μίγμα με την αναρή στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα και την τοποθετούμε πάνω από τα μπισκότα. Πασπαλίζουμε με κανέλα. Κτυπούμε τη σαντιγί και τη στρώνουμε πάνω στην αναρή και σκορπούμε από πάνω τα αμύγδαλα. Τοποθετούμε στο ψυγείο.Απολαύστε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)