Συνταγη για 4 ατομα
Υλικά:
1 (250γρ.) πακέτο τορτελίνια με γέμιση τυριού του ψυγείου1 (400γρ.)κουτί μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας με τα υγρά τους, κομμένες στα τέσσερα
1/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν
1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό στη φωτιά να βράσει. Βράζουμε τα τορτελίνια μέχρι να μαλακώσουν για 8 έως 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε 1 κουτάλι από τα υγρά των αγκινάρων στα τορτελίνια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και τις καρδιές αγκινάρας και ανακατεύουμε.Χτυπάμε σε ένα μπολ μαζί τη μαγιονέζα, τις πιπεριές, το μαϊντανό, το βασιλικό, τη παρμεζάνα, τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε απαλά το μίγμα της μαγιονέζας στο μίγμα με τα τορτελίνια. Αν θέλουμε βάζουμε περισσότερο υγρό από τις αγκινάρες.
Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)