1 κιλό φασολάκια φρέσκα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 ντομάτες τριμμένες
1 κουταλιά ντοματοπολτό
αλάτι και πιπέρι
Αφαιρέστε
τις άκρες και τις ίνες από τα φασολάκια, πλύνετε και στεγνώστε τα. Σε
μια κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρώς. Βγάλτε τα σε
πρόχειρο δοχείο. Στην ίδια κατσαρόλα ρίξτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και
μαράνετε τα. Προσθέστε το καρότο και σοτάρετε το κι αυτό ελαφρά. Ρίξτε
την ντομάτα και τον ντοματοπολτό. Ανακατέψτε και βάλτε δυο λίτρα νερό ή
ζωμό. Αφήστε τα να πάρουν βράση και προσθέστε τα φασολάκια, αλάτι και
πιπέρι. Αν χρειαστεί, προσθέστε νερό για να τα καλύψει. Οταν πάρουν
βράση χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να
μαλακώσουν και να καταστηθεί η σάλτσα.
Καλή Όρεξη!
Από την Συνεργάτιδα και διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)