Καθαρίζετε και κόβετε σε λεπτές φέτες 1/2
κιλό κρεμμύδια. Τα σωτάρετε με 1/2 φλυτζάνι βούτυρο. Προσθέτετε 6
φλυτζάνια ζωμό κρέατος και αφήνετε να σιγοβράσουν για 40 λεπτά. Οταν θα
σερβίρετε , μοιράζετε τη σούπα σε 5 πήλινα. Βάζετε από πάνω , από 1
φετάκι ψωμί φόρμας και το πασπαλίζετε με τριμμένη γραβιέρα. Βάζετε τα
γιουβετσάκια στο γκριλ, μέχρι να λιώσει το τυρί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)