Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Φιλέτο ψαριού με ντοματίνια!



από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
και όχι μόνο!



4 φιλέτα ψαριού
2 κουτάλια της σούπας αλεύρι
1 αυγό
1 φλιτζάνι ψίχα ψωμιού
1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
1/2 κουταλάκι πάπρικα
2 κουτάλια της σούπας βούτυρο ανάλατο
1 φλιτζανάκι φρέσκο χυμό λεμονιού
12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 κλωναράκια θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
λίγο σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Αλατοπιπερώστε και αλευρώστε τα φιλέτα. Χτυπήστε το αυγό με λίγο νερό και βρέξτε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές. Σε ένα δοχείο ενώστε την ψίχα, το σκόρδο και την πάπρικα. Περάστε τα φιλέτα για να καλυφθούν με την ψίχα. Ζεστάνετε ένα τηγάνι με λίγο σπορέλαιο και ροδοκοκκινήστε τα φιλέτα. Αναποδογυρίστε τα για να ψηθούν και μεταφέρετε τα σε απορροφητικό χαρτί. Αφαιρέστε το λάδι από το τηγάνι και σοτάρετε ελαφρά τα ντοματίνια. Προσθέστε βούτυρο, λεμόνι και θυμάρι. Ανακατέψτε τα υλικά και μόλις πάρουν βράση περιχύστε στο ψάρι και σερβιρετε αμέσως.
Καλή Ορέξη!