Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μακαρονάκι κοφτό με κιμά!


Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε μακαρόνια με κιμά;;;;;
Ένα διαχρονικό πιάτο, από τα παιδικά χρόνια, εξελιγμένο όμως σε γεύσεις.

Συνοπτικά τα υλικά, όπως κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά, ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες, τριμμένες στο χοντρό του τρίφτη, κρασί κόκκινο ξερό, κιμάς μοσχαρίσιος, αλάτι χοντρό με μυρωδικά, μαϊντανός, ρίγανη.

Σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα ........ και να η σάλτσα του κυμά

Με τριμμένο τυρί (ότι να΄ναι)

και μακαρονάκι κοφτό (ή άλλο ζυμαρικό), βρασμένο al dente

αλλά για να φας μόνο ένα πιάτο, θέλει πολύ ισχυρό χαρακτήρα, που καμιά φορά σημειώνει απουσία

όπως σήμερα!!!!!!
 
από Εδώ