Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ρεβυθοσαλάτα με ντοματίνια και φέτα!

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 1 άτομο

Υλικά:

1/4 φλυτζανιού ρεβίθια βρασμένα (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κονσέρβας)
1/2 φλυτζάνι ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
1/4 φλυτζάνι τριμμένη φέτα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, βάζουμε τα βρασμένα ρεβίθια, τα ντοματίνια, τη φέτα, το χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι, και μια πρέζα πιπέρι. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε. Καλή Όρεξη!