Υλικά:
3 ποτήρια σιμιγδάλι
7 ποτήρια νερό
1 ποτήρι λάδι
2 ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Καβουρδίζουμε πρώτα τις κούννες, μετά βάζουμε το σιμιγδάλι το ανακατεύουμε λίγο
και ρίχνουμε το συρόπι που είναι 7 ποτήρια νερό και 2 ζάχαρη. Τα αμύγδαλα να
είναι ασπρισμένα.
από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την συνταγή την έχει από Μητέρα της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)