1 κιλό σέσκουλα και αντίδια καθαρισμένα
750 γρ. σουπιές καθαρισμένες
1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
2 ποτήρια κρασιού λευκό κρασί
αλάτι και λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
Πλένουμε τις σουπιές κρατώντας μόνο το άσπρο μέρος, σε τρεχούμενο νερό.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και σωτάρουμε πρώτα το σκόρδο και το κρεμμύδι και κατόπιν ρίχνουμε τις σουπιές κομμένες σε φιλετάκια.
Τις βράζουμε στην αρχή σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και τις σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί ρίχνουμε 1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν σκεπασμένες για 30 λεπτά περίπου.
Τέλος ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα χόρτα. Αφήνουμε να βράσουν καλά και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και το σερβίρουμε σε ένα ζεστό πυρέξ.
από: Εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)